Испорака

 

Fragrance.mk ќе го испорача вашиот парфем промотивно насекаде низ Македонија БЕСПЛАТНО за секоја нарачка над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката изнесува 150 денари. Нарачките направени до 14:00 часот, ќе бидат предадени на курирот за испорака истиот ден. Останатите направени по 14:00 часот, ќе бидат предадени на курирот за испорака наредниот ден. Неработни денови се Сабота, Недела и државни празници.

Нарачките се испорачуваат преку Нова Пошта. Откако вашата нарачка ќе биде преземена од страна на курирот, ќе добиете известување на вашата email адреса со број за следење на пратката.

Времетраењето на испораката е од 1-3 работни дена, во зависност од тоа каде се испорачува пратката. Вообичаено, пратките за Скопје се доставуваат наредниот ден, 1-2 работни дена до поголемите градови и 2-3 работни дена до помалите градови и селата.

Доколку имате потреба од повеќе информации пратете ни email или јавете се на 072/73 33 98.