Боена коса

3 Производ(и)

 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE БОЕНА КОСА - МАСКА 200 ml.
  Интензивен третман за зајакнување на заштитата кај боената коса. Формула збогатена со екстракти од бадеми и ф’стаци кои даваат антиоксидантски својства, штитат од светлина и ги прават по долготрајни сјајот и интензитетот на бојата. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки). Начин на употреба: Се нанесува по шампонирање на косата и се остава да делува 3-5 минути, а потоа се измива.
  ден 730,00
  Преглед
 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE БОЕНА КОСА - СПРЕЈ ЗА ЗАШТИТА 125 ml.
  Супер лесна заштита за максимална долготрајност на бојата, благодарние на UV филтрите кои го спречуваат нејзиното бледеење и оштетување. Формула збогатена со екстракти од бадеми и ф’стаци кои даваат антиоксидантски својства и штитат од светлина. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки). Начин на употреба: Се нанесува рамномерно по целата должина на влажна коса. Исчешлајте ја косата и стилизирајте по желба.
  ден 850,00
  Преглед
 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE БОЕНА КОСА - ШАМПОН 250 ml.
  Шампон за боена коса, нежно ја чисти косата и ја зачувува бојата и нејзиниот сјај. Формула збогатена со екстракти од бадеми и ф’стаци кои даваат антиоксидантски својства и штитат од светлина. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки).
  ден 470,00
  Преглед