Права коса

3 Производ(и)

 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE ДОЛГА И ПРАВА КОСА - МАСКА 200 ml.
  Третман против виткање и прекршување на косата, ги измазнува врвовите и ја прави косата лесна. Збогатен со масло од бодликава круша (опунција) и екстакт од портокал за мека, блескава и лесна коса. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки). Начин на употреба: Се нанесува по шампонирање на косата и се остава да делува 3-5 минути, а потоа се измива.
  ден 730,00
  Преглед
 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE ДОЛГА И ПРАВА КОСА - МАСЛО ЗА РАСЧЕШЛУВАЊЕ 100 ml.
  Прихранувачко масло помага за заштита од влага и за расчешлување на косата, и дава одличен сјај и ја прави мека како свила. Го намалува времето на сушење и стилизирање. Збогатен со масло од бодликава круша (опунција) и екстакт од портокал за мека, блескава и лесна коса. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки). Начин на употреба: Се нанесува рамномерно по целата должина на влажна или сува коса. За поинтензивни ефекти и контрола на волуменот, се нанесува на сува коса, се остава да делува 5 минути, а потоа се измива.
  ден 1.320,00
  Преглед
 • ALFAPARF PRECIOUS NATURE ДОЛГА И ПРАВА КОСА - ШАМПОН 250 ml.
  Шампон за измазнување, интензивна контрола и сјај на косата. Збогатен со масло од бодликава круша (опунција) и екстакт од портокал за мека, блескава и лесна коса. 100% природни состојки (НЕ СОДРЖИ сулфати, парабени, парафини, минерални масла, синтетички обојувачи, алергени состојки).
  ден 470,00
  Преглед