Депилација

4 Производ(и)

 • EVELINE ДЕПИЛ КРЕМА 9 во 1 АЛОЕ 125 мл
  Крема за депилација за чувствителна кожа, ефикасна, деликатна, го одложува растењето на влакната, и дава хидратација на кожата. Содржи алое, Q-10, делува многу брзо и без ризик од повреда на кожата. Внимателно следете го упатството. Не ја користете кремата на исечена, иритирана или изгорена кожа. Не користете дезодоранси или антиперспиранти 24 часа по користење на кремата. Избегнувајте сончање. Внимавајте да не дојде во контакт со очите, во спротивно измијте ги со многу вода и консултирајте се со доктор. Чувајте ја подалеку од дофат на деца. Начин на употреба: Нанесете ја кремата подеднакво на саканото место користејќи ја шпатулата. Оставете 5 мин. Со шпатулата одстранете ја кремата на мал дел од кожата. Ако влакната лесно излегуваат, користете ја шпатулата и за остатокот од кремата, во спротивен правец од растењето на влакната. Ако влакната не се одстрануваат лесно, оставете ја кремата на кожата, но не подолго од 10 мин. Остатокот од кремата одстранете го со влажно сунгерче и измијте ја кожата со топла вода без сапун.
  ден 170,00
  Преглед
 • EVELINE ЕПИЛ АРГАН КРЕМА ЗА ДЕПИЛАЦИЈА НА НОЗЕ 9 во 1 125 ml.
  Хидратантна крема за депилација на нозе. Ефикасно ги отстранува влакната и не ја иритира кожата. Содржи масло од арган познато по своите хидратантни и регенеративни својства. Начин на употреба: Нанесете ја кремата подеднакво на саканото место користејќи ја шпатулата. Оставете 3 мин. Со шпатулата одстранете ја кремата на мал дел од кожата. Ако влакната лесно излегуваат, користете ја шпатулата и за остатокот од кремата, во спротивен правец од растењето на влакната. Ако влакната не се одстрануваат лесно, оставете ја кремата на кожата, но не подолго од 10 мин. Остатокот од кремата одстранете го со влажно сунгерче и измијте ја кожата со топла вода без сапун.
  ден 190,00
  Преглед
 • EVELINE КРЕМА ЗА ДЕПИЛАЦИЈА СЕНЗИТИВ АЛОЕ ВЕРА 125 ml.
  Крема за депилација на пазуви, раце и бикини делови со алое вера за чувствителна кожа. Начин на употреба: нанесете слој од кремата со шпатула на деловите кои сакате да ги депилирате. Оставете да делува 3 минути, потоа со шпатулата нежно отстранете мал дел од кремата. Ако влакната лесно се отстрануваат од кожата, отстранете го остатокот од кремата со шпатулата во правец кон влакната. Ако влакната не се отстрануваат сеуште, оставете да делува подолго, но не повеќе од 10 минути. Остатоците од кремата можете да ги отстраните со влажно сунѓерче, а потоа измијте ја кожата со топла вода без сапун.
  ден 200,00
  Преглед
 • EVELINE ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЈА АЛОЕ ВЕРА 12 пар
  Ленти за депилација на нозе, раце и бикини делови со алое вера. Начин на употреба: лентите се нанесуваат на чиста кожа, не користете млека, лосиони или масла. Пред употреба, загрејте ги лентите со дланките. Одлепете ги лентите, двата дела се користат. Залепете ги лентите на кожата, во правец на растење на влакната. Повлечете ја лентата енергично во правец на растење на влакната. Лентите може да се користат повеќе пати во еден третман, но не во повеќе третмани. Остатоците од восок отстранете ги со марамчето кое се наоѓа во овој сет. Не користете вода, сапун или алкохол.
  ден 220,00
  Преглед