Интимна нега

2 Производ(и)

 • EVELINE ДЕРМАФАРМ ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА - СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА 250 ml.
  Гел за интимна хигиена за секојдневна употреба против иритации. Има тројно дејство: хидрира и освежува, го враќа природниот pH баланс и ги смирува иритациите. Содржи млечна киселина, антибактериска состојка, која природно се наоѓа кај интимните делови на жената. Помага за одржување на правилно ниво на pH и штити од иритации. Употреба: гелот се препорачува за секојдневна употреба кај интимните делови на жената независно од возраста. Редовна употреба спречува инфекции на интимните делови и иритации. Особено се препорачува кога постои чувство на непријатност предизвикано од дисбаланс на киселоста на интимните делови, како при менстуација, по физички напор, за време на антибиотски третман и контрацепција и во менопауза.
  ден 240,00
  Преглед
 • EVELINE ДЕРМАФАРМ ГИНЕКОЛОШКИ ГЕЛ ЗА ИНТИМНА ХИГИЕНА - ПРОТИВ ИРИТАЦИИ И ИНФЕКЦИИ 250 ml.
  Гинеколошки гел за интимна хигиена против иритации и инфекции за жени со многу чувтсвителна кожа, склона на алергии и иритации. Содржи напредни активни состојки за интензивна хидратација и неутрализација на непријатни мириси. Овозможува пријатно чувство на свежина преку целиот ден. Употреба: гелот се препорачува за секојдневна употреба кај интимните делови на жената независно од возраста. Може да се користи за време на бременоста и по породувањето. Редовна употреба спречува инфекции, иритации и оштетувања на кожата во интимните делови. Особено се препорачува кога постои чувство на непријатност предизвикано од дисбаланс на киселоста на интимните делови, како при менстуација, по физички напор, за време на антибиотски и хормонски третман.
  ден 240,00
  Преглед