Враќање на пратка, рекламации и поврат на сретства

fragrance.mk ќе одобри враќање на пратка во рок од 14 дена од денот на прием на пратката во некоја од следниве ситуации:

  • Ако сте добиле производ кој не сте го нарачале
  • Ако сте добиле оштетен или нефункционален производ

Производот треба да биде во иста состојба како кога сте го добиле (неотпакуван, некористен, во заштитна фолија за пакување). Пратката означена за враќање треба да се испрати на следнава адреса:

Денерис дооел
ул. 1550 бр. 50А
Визбегово, 1000 Скопје

Вредноста која купувачот ја платил ќе биде надоместена со уплата на трансакциска сметка или со вредносен ваучер, по избор на купувачот.