За нас

fragrance.mk е интернет продавница регистрирана од фирмата Денерис дооел од Скопје. Нашата идеја е да создадеме интернет простор во кој нашите клиенти ќе имаат доверба, која ние ќе ја оправдаме со понуда на оригинални и квалитетни производи, разумни цени и навремена и бесплатна достава.

Секогаш се трудиме да ги обезбедиме најдобрите цени и актуелни производи за нашите клиенти. Ако сакате да набавиме некој производ кој моментално не е на залиха, пишете ни и ние ќе се потрудиме да го набавиме за вас.