За нас

КОИ СМЕ?

fragrance.mk е регистрирана во 2016 година од страна на фирмата Денерис ДООЕЛ од Скопје. Идејата беше да создадеме интернет простор во кој клиентите ќе стекнат доверба, а која ние ќе ја оправдаме со квалитетно и професионално работење по одлични цени. Во нашиот спектар на производи нудиме над 40 глобално познати брендови на парфеми, како и производи за нега и убавина. Со досегашното работење низ овие години изградивме стабилен раст, токму поради оригиналноста, квалитетот на производите, како и навремена и бесплатна достава.

ШТО НЕ ПРАВИ ПОСЕБНИ?

Нашата цел е fragrance.mk да биде препознатлив по тоа што кај нас можете да најдете и дел од оние парфемски класици кои секогаш се вистински избор, а никогаш не излегуваат од мода. Покрај тоа, кај нас секогаш ќе ги добиете најдобрите цени на пазарот.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Посветени сме да ги обезбедиме актуелните производи за нашите клиенти по најниски цени. Доколку сакате да набавиме одреден производ кој моментално не е на залиха, пишете ни и ние ќе се обидеме да го набавиме за вас.